• PRAIA DA ROCHA

Om Praia da Rocha

Syd for Algarvekystens næststørste by Portimão ligger ferieområdet og stranden Praia da Rocha, "Dronningen" blandt Algarves strande. Navnet hænger sammen med, at stranden allerede var kendt af royale og velhavende turister i slutningen af 1800-tallet. Indrammet af gyldne klipper er Praia da Rocha’ med dets 2 km lange strand, én af de mest besøgte og fotograferede på kysten. Selve området er et miks af et livligt byliv med talrige souvenirbutikker, barer, natklubber samt en perlerække af små og store restauranter, hoteller og lejligheder og et charmerende afslappet område med unikke sandstrande.

Hævet over havet løber en lang strandpromenade, som byder op til gode spadsereture og en smuk marina. Kun 3 km derfra kan Portimãos bymidte opleves, hvilket har fremragende shoppingfaciliteter – her findes alt fra moderne butikker og et stort shoppingcenter til traditionelt kunsthåndværk. Desuden ses caféer og restauranter overalt, hvor man kan slappe af og betragte bylivet udfolde sig omkring en.

UDFLUGTER

Algarves seværdigheder

Mærk historiens vingesus, når vi besøger det sagn- og myteomspundne middelalderlige slot i Silves, i slottets afkroge kan man stadig fornemme de store kampe mellem slottets oprindelige herskere, maurerne, og korsridderne med bl.a. Richard Løvehjerte i spidsen. I byen Lagos får vi historien om Portugals gyldne århundrede, og sidst, men ikke mindst besøger vi de fascinerende klippeformationer Ponta da Piedade, og Verdens Ende, som med sine mægtige klippevægge sætter en brat stopper for Atlanterhavets høje bølger. 

Vejledende priser: Voksen kr. 345 pr. pers. Børn kr. 175 pr. pers. 

Kort

Del denne side via E-mail