• ALGARVE

Om Algarve

På Portugals sydside mod Afrika ligger Algarvekysten og soler sig i de varme vinde fra det afrikansle kontinent. Algarve er uomtvisteligt Portugals mest populære feriemål. Her lokker 150 km sydvendt kyst med lange sandstrande, små bugter og knejsende rødbrune klipper. Maurerne har sat deres tydelige præg på Algarve som ses ved de kridhvide huse i arabisk stil, i de karakteristiske blå-hvide kakler og i de høje, slanke, fint udsmykkede skorstene, der kan minde om minareter.

Man kan finde smukt beliggende golfbaner helt ud til kysten og har alle muligheder for at prøve kræfter med tennis, vandsport som vind- og kitesurfing, dykning og snorkling. Algarvekysten tilbyder alt til familien, der er på jagt efter en rigtig skøn badeferie med lækkert havvand, skønne hvide sandstrande og familievenlige hoteller.

Hvis man går på jagt efter lokale restauranter, vil man blive forkælet med lækre råvarer fra land og hav med kulinariske oplevelser i skøn forening med Portugals gode vine og portvine. Byerne ligger som perler på en snor og emmer af historie. 

Vi tilbyder indkvartering ved Praia da Rocha, som kan tilbyde en 2 km lang strand, én af de mest besøgte og fotograferede på kysten. Selve området er et miks af et livligt byliv med talrige souvenirbutikker, barer, natklubber samt en perlerække af små og store restauranter, hoteller og lejligheder og et charmerende afslappet område med unikke sandstrande.

Man kan også bo i Alvor, som er kendt for sine smukke strande og unikke forbindelse til den stærke fiskerikultur der definerer Algarve. Det er en værdsat lille perle blandt de lokale på grund af dens hyggelige og afslappende atmosfære, og byens gammeldags charme. Byen er en labyrint af brostensbelagte gader, fyldt med hvidkalkede og kakkel dekorerede huse hvor der findes markeder, værtshuse med levende musik, hyggelige gadecaféer og forskellige typer af restauranter der sammen skaber god harmoni.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

UDFLUGTER

Algarves seværdigheder

Mærk historiens vingesus, når vi besøger det sagn- og myteomspundne middelalderlige slot i Silves, i slottets afkroge kan man stadig fornemme de store kampe mellem slottets oprindelige herskere, maurerne, og korsridderne med bl.a. Richard Løvehjerte i spidsen. I byen Lagos får vi historien om Portugals gyldne århundrede, og sidst, men ikke mindst besøger vi de fascinerende klippeformationer Ponta da Piedade, og Verdens Ende, som med sine mægtige klippevægge sætter en brat stopper for Atlanterhavets høje bølger. 

Vejledende priser: Voksen kr. 345 pr. pers. Børn kr. 175 pr. pers. 

Kort