• LIDO DI JESOLO

Om Lido di Jesolo

Godt ferieområde, der strækker sig over en ca. 15 km lang kyststrækning på en lille tange nordøst for Venedig. I Lido di Jesolo tilbyder vi ophold på hoteller og i lejligheder. Området ligger i forlængelse af Cavallino, hvor vi tilbyder camping.

Lido di Jesolo har en lang, børnevenlig sandstrand med tilhørende strandpromenade og et godt udbud af aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne i dag- og aftentimerne, bl.a vandland, gokart, gågade med gode butikker, restauranter og fortovscaféer.

Der er 19 km til Punta Sabione, hvor man fra havnen kan sejle til Venedig på ca. 45 minutter. Vil man køre til Venedig i bil, tager turen også omkring tre kvarter.

 

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

udflugter

Cortina & Dolomitterne

Dagen byder på skøn natur oplevelse, i det norditalienske landskab. På Vej mod byen Corinta, gøres et kort hold ved søen Holy Cross, som byder på en fantastisk panorama udsigt. Derefter fortsætter turen mod Cortina, som om vinteren betragtes som en af de mest mondæne skisportbyer i Alperne, der frekventeres et stort internationalt jetset, og som havde fornøjelsen af at være vært for de Olympiske vinterlege i 1956.

I Cortina er der rig mulighed for at slentre lidt rundt i gaderne, samt at finde et hyggeligt sted at nyde sin frokost. Derefter fortsætter turen op i højderne, med fantastisk natur i og omkring Dolomitterne, med hold omkring Misurina. Her der vil være mulighed for en gåtur i naturen, inden turen går tilbage mod Lido Di Jesolo. Bjergkæden Dolomitterne er blandt de smukkeste i verden. I 2009 indskrev UNESCO Dolomitterne som en del af verden naturarv.

Med enten engelsk eller tysktalende lokalguide

Voksne: 50€  Børn: 25€ - Heldagstur (Ca.7:30-19:00) 

Romantiske Venedig

Med ankomt først til området Cavallino, som betyder ”lille hest”. Navnet skyldes, at der før i tiden blev opdrættet heste i dette område. Hernæst skal vi på en naturskøn sejltur tværs over Venedigs lagune, hvor der vil være en smuk udsigt ud over bl.a. Lido, Venedigs strand, området hvor Venedig Filmfestival afholdes, samt den kendte Skt. Markusplads og Kampanilen.

Venedig er en fortryllende by, som charmerer med sine kanaler, broer, snørklede gader, og ikke mindst hyggelige caféer og butikker. I Venedig vil vi følge en turguide, som kan komme med fortællinger om byen, samt hvorhenne, at I kan få et godt måltid i Venedig. Vi anbefaler, at I sætter tid af til at se den smukke solnedgang ved lagunen. Helt generelt er Venedig utrolig romantisk på dette tidspunkt af dagen. 

Med enten engelsk eller tysktalende

Voksne: 60€  Børn: 30€ - Dag/aftenudflugt (ca.13:00-23:00)

Treviso & Vinsmagning

Denne fantastiske dagstur bringer jer til den livlige by, Treviso, en charmerende og smuk by, som især er kendt for sine karakteristiske bygninger og historiske perioder: heriblandt flotte kirker, samt markedspladser fra middelalderen. Lørdag er også dagen hvor Byen byder på et stort lokalt marked, at tage på marked i udlandet kan være noget af det mest hyggelige. På Markedet i Treviso, findes alverden ting og sager, og mon ikke de har et eller andet du står og mangler.

Til frokost vil der være mulighed for kunne købe et dejligt og vaskeægte italiensk måltid ved én af de mange, hyggelige restauranter.

Efter Treviso går turen til byen Roncade, forbi Guistinian Slot. Slottet er stadig beboet, men deres vinkælder er åbent for besøg. Her vil der være med dansk talende lokalguide, en guidet tur, hvor I vil høre nærmere om vindyrkningen i denne region, og I vil også komme til at smage på de fantastiske vine. Til vinsmagningen bydes der på lidt snacks (ost, pølse, brød).

Lørdag – Med dansktalende rejseleder

Voksne: 50€  Børn: 25€ - Heldagstur (ca. kl.8:30-16:30) 

Venedig & Øerne (Murano & Burano)

Med afgang fra Jesolo om morgenen ankommer vi først til Punta Sabbioni, hvor vi skal på en fantastisk sejltur tværs over Venedigs lagune. I Venedig vil der være tid på egen hånd til at opleve noget af alt det Venedig har at byde på. Nyde synet og udsigten over bl.a. Lido, Venedigs strand, området hvor Venedig Filmfestival afholdes, samt den kendte Skt. Markusplads og Kampanilen. Venedig er en fortryllende by, som charmerer med sine kanaler, broer, snørklede gader, og ikke mindst hyggelige markeder og butikker. Herefter går turen til Murano.

Murano er berømt for at være hjemstedet for Venedigs glaspustekunst, og Muranos facader er da også fyldt med højovne og glaskunstbutikker. Ved én af disse højovne skal vi observere en vaskeægte glaspustekunster arbejde.  Hernæst er det muligt at se den færdige glaskunst, og man kan også købe en souvenir med hjem. Bagefter sejler vi videre mod Burano. Her vil I se huse, der er malet i alverdens flotte farver. I kan også opleve, hvordan Buranos kvinder laver deres stof; hver af kvinderne er specialiserede inden for ét særligt systing. Det vil være muligt at købe Buranos særlige kage, som er en form for fast kiks, der skal dyppes i mousserende hvidvin.    

Voksne: 66€  Børn: 33€ - Heldagstur (ca.8:00-19:00)

Med dansk rejseleder ved minimum 30 tilmeldte 

Verona & Gardasøen

Det er et enestående værk og en elsket dramatiker, som har gjort Verona verdensberømt og kendt som operaernes- og romantikkens by. Værket er det mægtige romerske amfiteater kendt som Arenaen. Dramatikeren er englænderen William Shakespeare, hvis skuespil ”Romeo og Julie” om den store altopslugende kærlighed foregår i Verona.

Efter ankomst til Verona vil der være en byrundtur, med lokalguide, hvor turen går forbi bla. Arenaen. det andet største amfiteater i Italien, efter Colosseum i Rom. samt forbi La Casa di Giulietta, med balkonen, hvor Julie stod og ventede på sin Romeo. Verona er sammen med Rom den by i Italien med flest romerske levn, hvor byrundturen derfor også kommer omkring flere historiske og kulturelle levn. Efter byrundturen, med ca.1 times varighed, er der tid på egenhånd.

Efter et par timer i Verona, går turen videre til den lille by Sirmione beliggende i vandkanten af Garda Søen, hvor der vil være mulighed for at finde et hyggeligt sted og nyde en is samt gøre lidt handlen, inden turen går tilbage til Lido di Jesolo. Sirmione er et vidunderlig lille område, med slottet Scaliger fra det trettende århundrede. En gammel fæstning bygget af bla. rester fra et gammelt Romersk fort.

Tirsdag – Med enten engelsk eller tysktalende lokalguide

Voksne: 60€  Børn: 30€ - Heldagstur (Ca.7:30-19:00) 

 

Kort