Camping Sant Angelo

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Camping Sant Angelo

  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Vandland

En af de flotteste og populæreste campingpladser i området omkring Venedig. Pladsen ligger i Cavallino, som ligger i forlængelse af Lido di Jesolo. Der er således masser af udflugtsmuligheder inden for rækkevidde.

Placeringen direkte ned til en børnevenlig sandstrand, gør pladsen til en god familieplads. Her er der rig mulighed for at benytte sig af mange forskellige aktiviteter, f.eks. windsurfing, sejlads, beachvolley og fodboldturneringer.

Campingpladsen har et væld af faciliteter, heriblandt en legeplads og et utrolig flot poolområde, hvor der er opvarmet børnepool, to store vandrutsjebaner og nogle mindre vandrutsjebaner. Der arrangeres dagligt sportsturneringer og diverse former for underholdning både dag og aften for hele familien, f.eks. fodbold, tennis, bordtennis, beachvolley m.v. I dagstimerne er der børneklubber for børn i forskellige aldre. Benyttelse af faciliteter på egen hånd kan være mod betaling.

Man finder både restaurant, pizzaria, poolbar, strandbar og veludstyret minimarked på pladsen, så man kan forsyne sig med mad, snacks og drikkevarer. Der findes møntvaskeri på pladsen og man kan leje grill. Wi-fi muligt nogle steder på pladsen (mod gebyr).

Ønsker man at udforske området, er der mulighed for at leje cykler på campingpladsen. Aqualandia, områdets store vandland, ligger i området. Venedig ligger ca. 1 times kørsel fra pladsen. 

Vores danske rejseledere kommer på campingpladsen, og kan være behjælpelig ved spørgsmål, booking af udflugter, billeje m.v.

Man kan blive indkvarteret i Sun Tours' egne opstillede telte eller i campingpladsens Maxi Caravans. I fanebladet "Indkvartering" kan man læs mere om, hvordan begge indkvarteringer er indrettet og udstyret.

Opholdet er uden forplejning.

 

Om hotellet
Afstand til centrum 1,5 km, Cavallino
Afstand til strand 0 m
Busstoppested 50 m
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Internetcafé Ja
Legeplads Ja
Minimarked Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Supermarked Ja
Tennis Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja

Øvrigt:

Unge under 18 år skal rejse og bo sammen med deres forældre for ophold på denne campingplads.

Transfertid:

Ca. 60 min.

Indkvartering

Ophold i telt:

T-3 telt (460 x 240 cm) er et familietelt til maks. 3 personer, hvor der er 2 sovekabiner og et opholdsrum, hvor fronten kan lynes af. Der er plads til hhv. 2 og 1 person i kabinerne. Alle sover på luftmadras.

T-6 telt (460 x 420 cm) er et større familietelt til maks. 6 personer, hvor der er 2 sovekabiner og et opholdsrum, hvor fronten kan lynes af, og flyttes tilbage, så man får en overdækket terrasse. Der er plads til hhv. 2 og 3 personer i kabinerne. Den 6. person sover i opholdsrummet. Der er 2 drømmesenge/skummadrasser og mulighed for op til 4 luftmadrasser.

Alle telte er udstyret med haveborde og stole, køleskab, gasbord med 2 gasblus, stikdåse, lampe, gulvtæppe i opholdsrummet (ej fast bund). Forbrug af el og gas er naturligvis inkluderet i prisen. Af køkkenudstyr findes der tallerkener, krus, glas, bestik, skærebræt, skærekniv, salatskål, 2 gryder, 1 pande, pandepalet, grydeske, kedel, kost/fejeblad, opvaskebørste/balje.

Følgende skal medbringes: Dyne/sovepose (evt. blot et lagen pga. varmen), lagen til madrassen, hovedpude, håndklæder, viskestykker og karklude. Man kan evt. også medbringe øloplukker, dåseåbner, termokande, kaffetragt og -filtre, samt lommelygte.

Sengelinned og håndklæder kan desværre ikke lejes, hvis man bor i telt.

Bor man i telt på campingplads, skal teltet forlades rengjort kl. 9.30. På sæsonenes sidste afrejsedag, skal teltet forlades kl. 8.00, da vores telte skal pakkes ned. 

Ophold i Maxi Caravan:

Maks. 4 personer (ca. 16 m2). Består af et opholdsrum med borde og stole samt et separat soveværelse. Der er opredning til 2 personer i opholdsrummet på sovesofa. Desuden bad/toilet med brus og overdækket terrasse med borde og stole, hvor der findes køkkenniche med kogeplader, køkkenudstyr og køleskab. Afleveres rengjorte - depositum på 100 Euro skal lægges kontant ved ankomst. Disse returneres, når campingpladsen har godkendt rengøringen på afrejsedagen. Aircondition er inkluderet i prisen.

Sengelinned (pude + lagen + evt. tæppe) kan lejes for ca. 15 Euro pr. uge pr. sæt. Håndklæder kan ikke lejes.

 

Kort

Del denne side via E-mail