• Kalithea

Om Kalithea

Kalithea er et ferieområde der starter 3 km udenfor Rhodos by og strækker sig langs østkysten ned til feriebyen Faliraki. Der er supermarkeder, enkelte restauranter og souvenirbutikker i nærheden af hotellerne Ønsker man et større udvalg kan man hurtigt nå til Faliraki eller Rhodos by med bus eller taxa.

Busser kører langs hovedvejen flere gange i timen. Det er også nemt at hoppe på bussen ned langs østkysten til den hvide by Lindos eller til det store vandland WaterPark i Faliraki. I Rhodos by kan man skifte bus, hvis man ønsker at køre over på vestkysten.

Kalithea har mange små bugte med skulpturelle klipper og området er det bedste, hvis man vil snorkle og dykke, fordi vandet er så klart. Der findes et strandområde, som er et gammelt kursted og hedder "Kalithea Springs". Her er solsengene placeret i plateauer og det er typisk, at dykkere går i vandet fra land her. Der er en god restaurant og en dejlig atmosefære på stedet. Entre er mod betaling.

UDFLUGTER

Stegna Bådtur

En dag på det bølgende azurblå hav. Vi sejler ud fra Mandraki-havnen, og det første vi ser, er de to høje søjler med bronzehjorte på toppen, som tydeligt fortæller om Rhodos’ vartegn siden antikken. Også Skt. Nicolas-fortet yderst på kajen skildrer den imponerende fortid som dodekanesernes forpost har. Tårnet er i dag indrettet som fyrtårn. 

Vi sejler sydpå langs østkysten og gør badestop i små idylliske bugter, hvor der er mulighed for at hoppe direkte i det bølgen blå fra den smukke båd. Midt på dagen sejler vi ind mod stranden i Stegna, hvor der vil være rig mulighed for at nyde solens stråler, spise frokost eller udfordre sig selv og hinanden til at prøve en af de mange vandsportsaktiviteter.

OBS: Kører kun i højsæsonen.

Vejledende pris: Voksne kr. 200 - børn kr. 100.

Kort

Del denne side via E-mail