• Kalamata

Om Kalamata

I det sydlige Peloponnes ligger Kalamata. Navnet lyder nok bekendt for de fleste, da de velkendt sorte Kalamata oliven kommer fra det område, hvor byen ligger. Kalamata er en dejlig by med ca. 50.000 indbyggere, der byder en kombination af gode strande, hyggelig shopping og caféliv samt gode restaurantmuligheder. Her kan man kombinere badeferie med autentisk græsk charme. Langs strandene finder man små tavernaer der byder på traditionel græsk mad. Strandpromenaden lægger op til hyggelige gåture, både dag og aften.

Byen er opdelt i to - en moderne  bydel og en ældre bydel, hvor man bl.a. kan besøge byens legendariske borg Isabeau. Her er der en formidabel udsigt over byen, hvor man kan se byens marina, flere smukke kirker og byens rådhus. I den nye bydel er der gode shoppingmuligheder, af både lokal og international karakter.

I køreafstand fra Kalamata finder man mange gode seværdigheder. I Olympia, hvor de olympiske lege efter sigende blev afholdt for første gang i 776 f. kr., kan man besøge det gamle stadion og fornemme den unikke stemning. Hvert år tændes den olympiske ild lige netop her – en tradition, der symboliserer kontakt med guderne. En køretur til Athen, som er Grækenlands hovedstad, kan man også nemt tage. Her bør man naturligvis besøge Akropolis – det 2.500 år gamle bygningsværk. I midtbyen finder I Syntagmapadsen, hvor både den græske præsident og parlament har til huse. Snyd ikke jer selv for Plaka, der vel nok er den smukkeste af Athens mange bydele.

 

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Kort