• PELOPONNES

Om Peloponnes

Peloponnes udgør den sydligste del af det græske fastland og er et af de mest historiske områder i Grækenland. Dette område byder både på mange forhistoriske og arkæologiske steder, hvor Olympia er det mest nævneværdige, middelalderslotte, betagende egne, bjerge og kyststrækninger med smukke gyldne sandstrande.

I Peleponnes vil du møde mange billedskønne steder, græsk musik, stille kystbyer og ikke mindst få fantastisk mad og vin. En ferie i Peloponnes vil uden tvivl bringe masser af smukke minder.

På de traditionelle tavernaer kan du spise alt fra friskfanget fisk og grillet kød til hjemmelavede stuvninger, ofte akkompagneret af skønne lokale vine og regionens berømte eksportvare, den saftige Kalamata oliven.

Kalamata er den næststørste by i regionen og er kendt for en speciel dans, silketørklæder, de mørke oliven, figner sødet med honning og de lange sandstrande. Der findes mange historiske og kulturelle seværdigheder i Kalamata, eksempelvis slotttet Villehardouin, Ipapandis byzantinske kirke, Kalograion klosteret med sit berømte silkevævningsværksted og den kommunale jernbanepark.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

UDFLUGTER

Oplev Athen

Athen – en af Europas mest spændende storbyer og et absolut must, hvis man har mulighed for det. Byen er fyldt med spændende seværdigheder – og vi besøger højdepunkter i både den antikke og moderne del.

På vej til Athen gør vi et foto-stop ved Panathinaiko-stadion’et, hvor de første moderne olympiske lege fandt sted i 1896. Vi fortsætter forbi Zeus’ tempel og Zappeion – et syn for guder! Glæd dig også til Athens triologi – Athens universitet, Det Nationale Akademi og Det Nationale Bibliotek.

Vi fortsætter udflugten forbi flere højdepunkter, bl.a. St. Pauls, Parlamentet og slutter ved Akropolis, der er oldtidens religiøse centrum. Området er kendt for sine mange græske templer, hvor især Parthenon og Nike-templet er berømte i hele verden.
Udflugten slutter i Plaka, der er et af Athens mest attraktive områder. Der bliver både tid til at shoppe, nyde de smukke gader eller en græsk frappé.

Heldagsudflugt

Udflugten kan tilkøbes hjemmefra: Voksen kr. 507 / Barn kr. 254.

Udflugten gennemføres ved min. 12 deltagere.

Udflugten er eksklusive entréer og frokost  

Peloponnes højdepunkter

Vi starter i det moderne Grækenlands første hovedstad, der var metropol fra 1828-1833. Nafplio er kendt som Grækenlands mest romantiske by - glæd dig til en smuk tur gennem de hyggelige gader, et stop ved det flotte torv og den store borg. Her levede den græske revolutions leder, Theodoros Kolokotroni, sine sidste dage.

Vi fortsætter videre til Epidavrous antikke teater, hvor mere end 17.000 mennesker hvert år bliver underholdt. På scenen vækker skuespillere det gamle Grækenlands tragedier og komedier til live – akustikken og stemningen er fantastisk. Sidste stop på dagens rejse er den sagnomspundne by, Mycenae. Kongen Agamemnon, der regerede området, er kendt som herren bag krigen mod Troja. Området var på dette tidspunkt det stærkeste i hele landet.

Heldagsudflugt (ca. 7.30-19.30)

Udflugten kan tilkøbes hjemmefra: Voksen kr. 468 / Barn kr. 234.

Udflugten gennemføres ved min. 12 deltagere. 

Udflugten er eksklusive entréer og frokost   

Kort