• PELOPONNES

Om Peloponnes

Peloponnes udgør den sydligste del af det græske fastland og er et af de mest historiske områder i Grækenland. Dette område byder både på mange forhistoriske og arkæologiske steder, hvor Olympia er det mest nævneværdige, middelalderslotte, betagende egne, bjerge og kyststrækninger med smukke gyldne sandstrande.

I Peleponnes vil du møde mange billedskønne steder, græsk musik, stille kystbyer og ikke mindst få fantastisk mad og vin. En ferie i Peloponnes vil uden tvivl bringe masser af smukke minder.

På de traditionelle tavernaer kan du spise alt fra friskfanget fisk og grillet kød til hjemmelavede stuvninger, ofte akkompagneret af skønne lokale vine og regionens berømte eksportvare, den saftige Kalamata oliven.

Kalamata er den næststørste by i regionen og er kendt for en speciel dans, silketørklæder, de mørke oliven, figner sødet med honning og de lange sandstrande. Der findes mange historiske og kulturelle seværdigheder i Kalamata, eksempelvis slotttet Villehardouin, Ipapandis byzantinske kirke, Kalograion klosteret med sit berømte silkevævningsværksted og den kommunale jernbanepark.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Kort