Kalyves Beach

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
 • København
 • Billund
 • Aalborg
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Kalyves Beach

 • All Incl. muligt
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • WiFi

Stemningsfyldt hotel med græsk charme, som ligger ned til sandstranden i Kalives. Man skal blot krydse den lille bro over åen for at nå stranden. Et par spisesteder og butikker findes i nærheden, men ellers er området oplagt til ro og afslapning.

Hotellet har to poolområder. Det ene er med børnepool og det andet ligger ud mod den dejlige strand. Gratis solsenge og parasoller findes ved både poolområderne og på hotellets private del af stranden. Her kan man nyde udsigten fra poolbaren, hvor der kan købes drikkevarer. Desuden kan man nyde udsigten til åen, som skaber en vis stemning ved hotellet. Restauranten på hotellet byder på udendørs servering med direkte udsigt til åen - bedre bliver det ikke.

Der er to bygninger på hotellet med pænt indrettede værelser, adskilt af en mindre vej. Legeplads til børn findes på hotellet samt fitnesrum, bordtennis og billard (nogle mod gebyr). Gratis wi-fi på hele hotellet.

Opholdet er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften) eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 50 m
Afstand til strand 10 m
Aircondition Ja
Antal værelser 100
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Byggeår 1991
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2-3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2011-2014
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Satellit-tv Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Dobbeltværelse:

Værelse med bad/toilet, samt balkon. Udstyret med tv, telefon, minikøleskab, elkedel, aircondition (gratis - centralt styret, tændt i højsæsonen), safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Gratis wi-fi. Maks. 4 voksne. Opredning til 3. og 4.person.

Tilkøb:

Forskellige typer udsigt kan tilkøbes. Enkelte udsigter kan begrænse antal maks. personer på værelset, da disse forekommer mindre.

Børnerabat:

Til barn under 12 år der bor med min. 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:

Håndklæder til pool og strand kan lejes, mod gebyr.

Transfertid:

Ca. 45 min.

Rejselederservice:

Vores danske rejseledere kommer på hotellet i mindre grad, end vores øvrige hoteller. De kan dog kontaktes 24/7 på deres servicetelefon. Tlf.nummeret udleveres ved ankomst i lufthavnen på Kreta.

All Inclusive (Mod tillæg)

Hovedmåltider:

Morgenmad: 07.30 - 09.30 - Frokost: 13.00 - 14.30 - Aftensmad: 18.00 – 20.30

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets restaurant. 

Mellemmåltider:

Kl. 11.00 – 12.00 og kl. 17.00 – 18.00: Kaffe, te, kage, mindre snacks og is

Drikkevarer:

Kl. 11.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:

Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen kl. 12.00, når der checkes ud fra værelset.

 

Kort

Del denne side via E-mail