• Information
  • Udflugter
  • Værd at se
  • Vejret
  • Liftkort

Sicilien

Sicilien er den største ø i Middelhavet og gemmer på store oplevelser. Sicilien har gennem historien været styret af mange forskellige folkeslag som grækerne, romerne, araberne, normannerne, hvilket gør øen og dens befolkning til en spændende blanding af kultur og skikke. Man kan besøge alt fra græske templer, mauriske bygningsværker, normanniske borge og kirker til pulserende storby liv i Palermo.

Naturen på Sicilien er meget varieret og byder på fantastiske scenerier uanset hvor man befinder sig. Kystlinjen er lige så forskellig som resten af øen. Der er alt fra lange flotte sandstrande til skjulte badebugter med krystalklart vand.

Bemærk også at vi har en dejlig campingplads på Sicilien, bl.a. med mulighed for ophold i hyggelige bungalows! Læs mere HER!


Byrundtur i Palermo
Siciliens charmerende hovedby med utallige seværdigheder og gode shopping
muligheder. Her er utrolig meget at se og opleve, bl.a. Normannerborgen og Katedralen.


Bådtur
Dejlig sejltur langs den sicilianske kyst. Vi besøger små idylliske uberørte badebugter med krystal klart vand og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at bade.
Priser oplyses af rejselederen.

Etna
Oplev den smukke og dramatiske natur ved en af de mest aktive vulkaner i verden. Vulkanen har nærmest konstant små udbrud, hvilket gør jorden i området yderst frugtbar. På denne spændende udflugt besøger vi også den smukke og historiske by Taormina der ligger smukt på en bjergskråning med udsigt til  Messina og det italienske fastland.

Castelbuono (ca. 20 km.)
Den lille hyggelige Castelbuono ligger i højderne, i den fredede naturpark Madonie. Oplev den lokalprægede stemning i det historiske centrum og middelalderborgen fra 1300-tallet.

Naturreservatet Parco delle Madonie (30 km.)
Spændende og dramatisk natur og et rigt dyreliv. Et godt sted at vandre med mange afmærkede ruter

Vejret på Sicilien

Gennemsnit Jun Jul Aug
Dag max. 25 29 29
Nat min. 18 21 22
Vand 21 25 26

Personer:
Værelse 1:
Værelse 2:
Værelse 3:
Værelse 4:
Værelse 5:
venter på priser

 
Persondata information