Campingferie
 
 

Campingferie er afslapning og gode oplevelser for hele familien

Ligegyldigt om I søger en lille fredfyldt og charmerende campingplads, eller en af de store og flotte med alt lige fra soppebassin til vandland og jacuzzi, eller måske en mellemting, finder I det her på hjemmesiden.

På næsten alle vores campingpladser er der foruden swimmingpool med børnepool, også en mængde aktivitetsmuligheder for både store og små gæster. Mange af vores campingpladser har desuden et team af lokale unge mennesker, der arrangerer forskellige aktiviteter og underholdning både dag og aften. Der vil desuden være mulighed for at arrangere forskellige aktiviteter sammen med andre familier og rejselederen i løbet af ferien.

 

Børnene finder lettere legekammerater på en campingplads.

Da vi altid bestræber os på at placere vores telte samlet, samt få mobilhomes, hytter og bungalower tæt på hinanden, vil der ofte være legekammerater lige i nærheden. Da campingferie er der naturligt mere samvær med andre gæster, således leger børnene i teltområdet eller tæt derved, mens forældrene hygger sig sammen ved teltene. Her er således rigtig god mulighed for socialt samvær med andre, men naturligvis også mulighed for at være sig selv, hvis man ønsker dette.

 

Ungdomsliv på campingpladsen

Også de unge mødes til grillaftenen, hvor der skabes et sammenhold. Her lægger Sun Tours guider op til, at de unge, som har været på pladsen i en uge, tager godt imod de "nye" unge, så "ungdomskulturen", hvor alle kan være med, overleveres fra uge til uge. Ofte mødes de unge om aftenen ved infoteltet, restauranten, poolbaren eller stranden. Nogle aftener besøger de sammen en nærliggende bar, restaurant eller diskotek, afhængig af hvad området har at byde på. Det er således mere afslappende for forældrene, når man ved de unge følges både ud og hjem.

 

Hvorfor campingferie?

På campingpladserne finder børn og unge hurtigt sammen i fællesskab og leg. Rigtig mange familier, der har prøvet Sun Tours campingfamilie vedbliver år efter år, at komme tilbage på campingferien, netop fordi denne form tilbyder børnene muligheder for friluftliv, fællesskab og leg, som man ikke finder under andre ferieformer.

 
Persondata information