camping cala llevado - strand [625x440].jpgcamping mare é pineta - fællesspisning [625x440].jpggenerelt-ukendt plads gardasøen [625x440].jpgistrien-kroatien-snorkeludflugt [625x440].jpgsan vito lo capo-naturreservat [625x440].jpgvrsar-istrien-værd at se [625x440].jpgcamping-hygge-ab (Kopier).jpgDANSKE DRENGE (Kopier).jpgside-9-nyt-erstatter-spisning (Kopier).jpgtelt-hygge-1 (Kopier).jpgtelt-hygge-10 (Kopier).jpgtelt-hygge-3 (Kopier).jpgtelt-hygge-4 (Kopier).jpgtelt-hygge-6 (Kopier).jpgrejseledertelt-hygge-9 (Kopier).jpgcamp. marinello-sicilien-strand-1 [625x440].jpgcamp. arinella bianca-korsika [625x440].jpg
  Viser billede x af y
   

  BUSCAMPING 2014

  300 kr. i rabat til både voksne og børn (begrænset antal pladser med denne rabat).

  FRANKRIG - VALRAS PLAGE

  ITALIEN - VENEDIG

  ITALIEN - ADRIATERHAVET

  KROATIEN - POREC

  For alle busdestinationer gælder:

  BUS: Jylland, Sjælland og Fyn

  Afrejsedag: Lørdag. Hjemkomstdag: Mandag

  Periode: 28.06 - 03.08 2014 (sidste hjemrejse)

  FLYCAMPING 2014

  800 kr. i rabat til både voksne og børn (begrænset antal pladser med denne rabat).

  SPANIEN - COSTA BRAVA

  ITALIEN - SARDINIEN

  ITALIEN - SICILIEN

  GRÆKENLAND - KORFU

  GRÆKENLAND - KRETA (rabatten gælder kun på mandagsafgange)

  GRÆKENLAND - HALKIDIKI & PILION 

  Rabatten på 800 kr. gælder kun på rejser i sommerferien fra uge 27 til uge 32)

  Campingferie er afslapning og gode oplevelser for hele familien

  Ligegyldigt om I søger en lille fredfyldt og charmerende campingplads, eller en af de store og flotte med alt lige fra soppebassin til vandland og jacuzzi, eller måske en mellemting, finder I det her på hjemmesiden.

  På næsten alle vores campingpladser er der foruden swimmingpool med børnepool, også en mængde aktivitetsmuligheder for både store og små gæster. Mange af vores campingpladser har desuden et team af lokale unge mennesker, der arrangerer forskellige aktiviteter og underholdning både dag og aften. Der vil desuden være mulighed for at arrangere forskellige aktiviteter sammen med andre familier og rejselederen i løbet af ferien.

  Børnene finder lettere legekammerater på en  campingplads.

  Da vi altid bestræber os på at placere vores telte samlet, samt få mobilhomes, hytter og bungalower tæt på hinanden, vil der ofte være legekammerater lige i nærheden. Da campingferie er der naturligt mere samvær med andre gæster, således leger børnene i teltområdet eller tæt derved, mens forældrene hygger sig sammen ved teltene. Her er således rigtig god mulighed for socialt samvær med andre, men naturligvis også mulighed for at være sig selv, hvis man ønsker dette.

  Mange af vores gæster bruger camping som ferieform, da børnene har store muligheder for at møde andre børn, og her har de plads til at udfolde sig. Børnene kommer til at lære hinanden at kende, da Sun Tours telte udgør sin egen lille koloni på pladsen. Allerede til grillaften den første aften, gør Sun Tours guider meget ud af, at børnene skal lære hinanden at kende så god leg og fællesskab kan opstå.

  Om dagen mødes børnene ofte ved stranden eller poolen, og om aftenen leger de ved teltene, spiller kort i poolbaren eller noget helt tredie.

  Man er ikke afhængig af faste spisetider og behøver ikke klæde om til middagen. Man bor tæt på naturen, ja - opholder sig i det fri fra morgen til aften, og kan nyde aftenerne selv eller sammen med andre, mens børnene falder i søvn.

  Ungdomsliv på campingpladsen

  Også de unge mødes til grillaftenen, hvor der skabes et sammenhold. Her lægger Sun Tours guider op til, at de unge, som har været på pladsen i en uge, tager godt imod de "nye" unge, så "ungdomskulturen", hvor alle kan være med, overleveres fra uge til uge. Ofte mødes de unge om aftenen ved infoteltet, restauranten, poolbaren eller stranden. Nogle aftener besøger de sammen en nærliggende bar, restaurant eller diskotek, afhængig af hvad området har at byde på. Det er således mere afslappende for forældrene, når man ved de unge følges både ud og hjem. 

  Hvorfor campingferie?

  På campingpladserne finder børn og unge hurtigt sammen i fællesskab og leg. Rigtig mange familier, der har prøvet Sun Tours campingfamilie vedbliver år efter år, at komme tilbage på campingferien, netop fordi denne form tilbyder børnene muligheder for friluftliv, fællesskab og leg, som man ikke finder under andre ferieformer.

  Børn på campingpladser finder hurtigt kammerater at lege med på Sun Tours pladsen. Der skabes hurtig en god og børnevenlig stemning, og når først børnene nyder ferien, varmen, vandet og ferievennerne - ja, så har de voksne også optimale betingelser for en god og afslappende ferie.

  På Campingferien arrangeres der fællesspisning under den lune aftenhimmel, og her oplever børnene - og de voksne - en af fordelene ved campingferien. Familier kan gå sammen og arrangere fælles madlavning og spisning, og på campingferien deles erfaringer fra udflugter og
  oplevelser langt hurtigere og oftere end på hotelferier.

   


   
  Persondata information