• GOLDEN SANDS

Om Golden Sands

Golden Sands er fantastisk feriested, som ligger på den østlige kyst i Bulgarien, ud mod Sortehavet. Området er kendt for sin 4 kilometerlange gyldne sandstrand, som pryder det meste af kysten, samt sine kuperede grønne områder. Byen ligger ca. 15 km nord for Vargas, som er en større by på størrelse med Aarhus. Her er der naturligvis masser af byliv med en god cafékultur, gode butikker og smuk arkitektur.

Et mere spraglende by- og natteliv finder man i Golden Sands, hvor tingene sker på både strandpromenaden og hovedgaden. Byen er livlig og af den årsag, er byen et af de mest foretrukne rejsemål i Bulgarien, og tiltrækker både par, børnefamilier og unge mennesker. Prisniveauet er billigere end i Danmark og på andre europæiske rejsemål, så man kommer længere for sine feriepenge.

Stranden er klart det der tiltrækker de fleste gæster. Den er børnevenlig, da der ikke bliver dybt alt for tidligt, og nogle steder er stranden op til 100 meter bred, så der er masser af plads at boltre sig på, som strandgæst.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Kort