Mangrove by Bin Majid

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
  • København
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Mangrove by Bin Majid

  • Aircondition
  • All Incl. muligt
  • Pool
  • Restaurant
  • WiFi

Centralt beliggende hotel i gåafstand fra centrum af Ras as-Khaimah. Hotellet er et godt mellemklassehotel, hvor man får en god komfort og har mulighed for at tage ud og opleve området og byen. Hotellet ligger ved et større mangrove område, og man kan således nyde den fantastiske udsigt over dette grønne terræn. På den modsatte side af området, ca. 3,5 km væk, ligger shoppingcenteret Manar Mall.

Der findes et fint poolområde på hotellet, så man kan få sig en dukkert. Samtidig kan man nyde en forfriskning fra poolbaren. I forlængelse af poolen, er der en jacuzzi, som man gratis kan benytte. Hotellet har et fitnessrum, som også er gratis at benytte. Vil man hellere en tur til stranden, tilbyder hotellet gratis transport til den private sandstrand ved søsterhotellet Bin Majid Beach Hotel. Her er solsenge og parasoller gratis at benytte. Bemærk at der ca. 25 km til stranden, men at der findes en offentlig strand kun 7 km væk.

Hotellets hovedrestaurant serverer alle hovedmåltider. Her er en fantastisk panorama udsigt over vandet ved mangrove området. Desuden er der to barer og en café. Man kan bestille shisha (vandpibe) på hotellet, som kan nyde på de gode udendørs arealer, hvor man samtidig kan nyde en forfriskning.

Opholdet er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Se spisetider for alle slags forplejning i All Inclusive programmet.

Om hotellet
Afstand til centrum 3,5 km.
Afstand til lokalt centrum 1 km.
Aircondition Ja
Bar Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Minibar Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Dobbeltværelse:

Værelse med bad/toilet. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis), safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Kaffe/te faciliteter. Gratis wi-fi. Udsigt til hav- eller mangrove område. Ingen balkon/terrasse. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Turistskat for dette værelse: 15 AED per nat per værelse, som afregnes direkte med hotellet ved indtjekning.

Executive værelse: 
Indrettet og udstyret ligesom ovenstående, dog får man her et sofaområde, hvor man kan slænge sig i. Udsigt til hav- eller mangrove område. Dette værelse har balkon/terrasse. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Turistskat for dette værelse: 15 AED per nat per værelse, som afregnes direkte med hotellet ved indtjekning.

Suite:
Indrettet og udstyret ligesom Executive værelse, dog er sofaområdet i et separat rum. Udsigt til hav- eller mangrove område. Ingen balkon/terrasse. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Turistskat for dette værelse: 15 AED per nat per værelse, som afregnes direkte med hotellet ved indtjekning.

Børnerabat:
Til barn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Turistskat:
Der opkræves turistskat på alle hoteller i Emiraterne, som Sun Tours ikke har mulighed for at afregne på vegne af vores gæster. Hotellet vil således opkræve turistskatten direkte ved ind- eller udtjekning på hotellet. Se under hver værelsestype, hvor meget hotellet opkræver.

All Inclusive (Mod tillæg)

Hovedmåltider:
Morgenmad: 06.30 - 10.30 - Frokost: 12.30 - 15.00 - Aftensmad: 19.00 - 23.00
Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten "Rainbow".

Hvis man gør brug af de gratis strandfaciliteter på Bin Majid Beach Hotel, kan man spise frokost på restauranten "Al Rahala" fra kl. 13.00 - 15.00 og hente drikkevarer i Aqua Bar fra kl. 11.00 - 17.00, som del af All Inclusive. Dette er ikke muligt for gæster der kun har morgenmad eller halvpension inkluderet.

Mellemmåltider:
Kl. 15.00 – 17.00: Kaffe, te, kage i caféen (Ikke is)

Drikkevarer:
Kl. 11.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:
Drikkevarer, is og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på afrejsedagen, når der checkes ud fra værelset/lejligheden.

Kort

Del denne side via E-mail