• DUBAI

Om Dubai

Dubai er den næststørste Emirat og den mest kendte af de syv Forenede Arabiske Emirater. Dubai er ikke bare storbyferie - det er blandingen af storbystemning og badeferie med mulighed for store oplevelser. Er man en livsnyder, må man ikke gå glip af Dubai. Så snart man lander i Dubai International Airport, ser arkitekturen og Rolex urene i lufthavnen, forstår man straks, hvilken størrelse man har med at gøre.

Byens moderne byliv er helt i særklasse. Man mærker straks pulsen, når man er i byen og den er i konstant udvikling. I Dubai bygger man ikke bare hoteller, der anlægges også nye kunstige øer, hvor smukke huse og hoteller rejser sig.

Der findes en imponerende skyline med fantastiske bygninger, som kan få selv den mest berejste til at spærre øjnene op. Byen strækker sig over et stort område, og man kan gå mellem nogle hoteller og seværdigheder, men de fleste foretrækker at transportere sig med taxa, bus eller metro.

NB: I henhold til hotelreglerne i De Forenede Arabiske Emirater skal minimum én person pr. booking være fyldt 21 år på indtjekningstidspunktet. Unge under 21 år kan derfor ikke checke ind alene, heller ikke med tilladelse fra forældre/værge.

BEMÆRK: Der opkræves turistskat på alle hoteller i Emiraterne, som Sun Tours ikke har mulighed for at afregne på vegne af vores gæster. Hotellet vil således opkræve turistskatten direkte ved ind- eller udtjekning på hotellet. Skatten udgør 10-40 AED per værelse per nat. Det eksakte beløb afhænger af hotellets officielle hotelklassificering, ej Sun Tours' egen klassificering. 

Gratis udflugt på hjemrejsedagen:

På grund af den sene hjemrejse fra Dubai til Kastrup vil vi gerne tilbyde en gratis udflugt, så den sidste dag måske føles knap så lang efter I er tjekket ud af hotellet: 

Denne aften består af dansk hygge i de skønneste arabiske omgivelser. Vi går om bord på en af de traditionsrige dhow-både. De har gennem tiderne sejlet på The Creek et utal af gange med varer til Dubai og De Forenede Arabiske Emirater. På dækket bliver vi modtaget af det meget venlige personale, der står klar til at give os den bedste oplevelse. 

Vi forlader kajen klokken 20 og begiver os ud på en to timer lang sejltur, der i et behageligt tempo tager os langs The Creek og ud af kanalen i Den Persiske Golf. Herfra kan vi nyde synet af de mange lys fra Dubais høje bygninger – især Burj Khalifas imponerende 828 meter fanger øjets opmærksomhed gang på gang. 

Vi kan også nyde de andre dhow-både, der ligesom vores egen er pyntet med lyskæder. Undervejs passerer vi også mange restauranter, der ligger placeret langs The Creek, hvor de lokale holder til. Vi sejler også forbi de små abras, vandtaxaer, der har holdt til her siden 1960’erne.

Buffeten vil være åben hele aftenen og byder på mad fra det internationale køkken: supper, salater, pastaretter og ikke mindst arabiske specialiteter. Efterfølgende åbner en lækker dessertbuffet. Vand og sodavand er inkluderet i prisen og det er muligt at tilkøbe drikke med alkohol på båden mod betaling. Inden vi igen lægger til kaj, kan du nyde te og kaffe – inkluderet i prisen – ved bordet eller i de dejlige puder forrest på båden.

Nærmere info følger billetten.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Udflugter

Burj Khalifa at the top, 124. etage

Burj Khalifa at the top, 124. etage. 
Oplev udsigten fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Elevatoren tager jer med til 124. etage i den 160 etager høje bygning, og herfra kan I nyde et forunderligt syn. Dubais mange skyskrabere føles pludselig små, og er vejret klart, kan I også se, hvorfor palmeøen har fået netop dette navn. 
I kan bestille udflugten inden afrejse – det sikrer jer en plads, og I slipper for at stå i kø. 
Billetten gælder i non-prime hours. Ønsker I at besøge etagen i prime hours (ofte for at nyde solnedgangen), kan dette bestilles på forespørgsel.

Udflugten kan bestilles hjemmefra inden afrejse. 


Pris voksne: kr. 256 kr.
 Udflugten er uden rejseleder.

Burj Khalifa Sky, 148. etage

Burj Khalifa Sky, 148. etage
På 148. etage ligger verdens højeste udsigtsdæk i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Her kan I nyde Dubai i 555 meters højde – både udendørs og fra den skønne lounge. 
Udsigten giver et godt billede af Dubai. I klart vejr kan I både se de mange høje bygninger, Burj al Arab (Sejlet), palmeøen og ”the world”, der ligner et verdenskort formet af små øer. 
I kan bestille udflugten inden afrejse – det sikrer jer en plads, og I slipper for at stå i kø. 
Billetten gælder i non-prime hours. Ønsker I at besøge etagen i prime hours (ofte for at nyde solnedgangen), kan dette bestilles på forespørgsel.
Udflugten kan bestilles hjemmefra inden afrejse. 


Pris voksne: kr. 670 kr.
 Udflugten er uden rejseleder.

Abu Dhabi

Oplev Emiraternes hovedstad Abu Dhabi, der samtidig også er det rigeste og største emirat i landet.
I den hastig voksende metropol vil du hurtig opdage skærende kontraster. Her glitrer skyskraberne om kap med fem-stjernede resorts, golfbaner, strande, lystbådehavne, indkøbscentre, formel 1 bane og kulturelle bygninger. Abu Dhabi er på en og samme tid en fascinerende storby og et af de mere traditionelle emirater med meget historie og kultur. Fra Dubai kører vi forbi verdens største menneskeskabte havn ved Jebel Ali og fortsætter gennem ørkenlandskabet til en af verdens største moskeer - den storslåede arabiske juvel ”Sheikh Grand Zayed Mosque”. Med sin elegance og storhed er dette vores første stop på turen, hvor du kan lære mere om den islamiske tro og betage den imponerende arkitektur. 
På vej mod et af byens allerfineste områder ser vi de særprægede og flotte byggerier, så som Etihad Towers og det storslåede Hotel Emirates Grand Palace. 
I Heritage Village lærer vi mere om De Forenede Arabiske Emiraters unikke arv. Her har man rekonstrueret den traditionelle beduin-livsstil i form af udstillinger, fotografier og kunsthåndværker.
En køretur langs Abu Dhabis Corniche giver dig et glimt af Emiratets fantastiske strandområder, hvor vi også kommer forbi de fantastiske projekter fx Ferrari World og Yas Marina Circuit, der er kendt for sin Formel 1-bane.

Udflugten købes ved ankomst til destinationen og er med skandinavisk rejseleder.

Dinner Cruise

En uforglemmelig aften i smukke omgivelser!

I aften sejler vi ud på en af marinaens smukke både, hvor vi bliver mødt af et meget venligt personale. Båden er smukt pyntet med lys, og det er både muligt at sidde inde og ude. Vi sejler af sted kl. 20.30, når skyskraberne er klædt i et smukt lys. 

Buffeten er åben hele aftenen og byder på mad fra det internationale køkken; supper, salater, pastaretter og ikke mindst arabiske specialiteter. Efterfølgende åbner en lækker dessertbuffet. Vand og sodavand er inkluderet i prisen, og det er muligt at tilkøbe drikke med alkohol på båden.

Inklusiv: Transport fra og til hotellet. Mad og drikke uden alkohol.

Udflugten købes ved ankomst til destinationen.
Udflugten er uden dansk rejseleder.

Dubai By Night

Dubai sover aldrig! Her er hele tiden nye projekter - og i dag ser vi et af de nyeste: Dubai Opera. Den imponerende bygning ligger i Dubai Downtown og er designet af Janus Rostock af Atkins. Vi ser det flotte bygningsværk ude fra. 

Dagen fortsætter i Dubai Mall - en hver kvindes drøm. Shoppingcenteret byder på intet mindre end 1200 butikker. Her finder I også et akvarium, et smukt vandfald og verdens største slikbutik. 

Ved siden af Dubai Mall finder I Burj Khalifa - verdens højeste fritstående bygning på 828 meter. I bygningen finder I verdens hurtigste elevator, og det er muligt at tage en tur op i bygningen og nyde en smuk udsigt. Foran Burj Kalifa danser det store springvand, der laver et smukt show til musikken.

Aftenen sluttes af med en tur på Dinner Cruise, hvor vi nyder en lækker buffet, mens båden stille og roligt sejler ud igennem Marinaen og videre ud i golfen. 

En helt igennem fantastisk dag og aften med nogle af Dubais største oplevelser.  

Inklusiv:  Aftensmad og drikke uden alkohol til maden.
Udflugten købes ved ankomst til destinationen.

Fra ørken til metropol

Dubai er en forholdsvis ny by, som mange kender for sit imponerende vokseværk, der tog fart efter emiratet fandt olie i 1966. Inden olien dykkede indbyggerne efter perler, og derfor finder vi det oprindelige Dubai omkring The Creek. 

I dag besøger vi den gamle bydel. Her finder vi byens souq/marked, hvor vi kan handle alt fra krydderier til guld. I Souqen findes blandt andet verdens største guldring.

Burj Al Arab - også bedre kendt som sejlet - siges at være startskuddet til den største industri i Dubai i dag; turismen. Vi nyder udsigten til hotellet, der betegnes som verdens eneste 7-stjernede. 

Turen går også ud til Palmen; den største menneskeskabte ø. Her findes Hotel Atlantis, som er en attraktion i sig selv, og inde på hotellet besøger vi Dubais største akvarium. I den store tank har de alt fra store rokker til hajer. Det er bygget utrolig flot og kunstnerisk, og der er rig mulighed for at gå rundt og fordybe sig i de forskellige tankes opsætninger. 

Inklusiv: Frokost på Atlantis
Eksklusiv: Drikkevare

Udflugten købes ved ankomst til destinationen.

Sejltur til Musandam

Oplev den smukkeste del af nabolandet Oman – Musandam-halvøen. Glæd dig til en sejltur på nogle af de smukkeste fjorde i hele området. På vejen imponerer de flotte Hajar Mountains og naturen – der venter nogle helt uforglemmelige udsigter undervejs.Musandam-halvøen står i stærk kontrast til pulserende Dubai. Nyd roen, det krystalklare vand og den flotte natur. Det er fantastisk at snorkle omkring og hilse på de flotte farvestrålende fisk. Her lever også delfiner, og er vi heldige, dukker de op langs kysten. Heldagsudflugt inklusiv frokost – husk pas. Du kan låne snorkeludstyr på båden.

Udflugten købes ved ankomst til destinationen. Uden dansktalende rejseleder.

Ørkensafari & beduiner

Mærk sandet under dine fødder og få en oplevelse, du aldrig glemmer. En dag, der både byder på fart, afslapning og oplevelser for livet samt god mad, hygge, vandpiber og hennatatoveringer.
Netop som solen langsomt begynder at gå ned over Emiraterne, tager vi ud i ørkenen for at opleve den smukkeste solnedgang. Når solen er gået ned, bestemmer du, om chaufføren skal trykke speederen i bund, eller om du vil nyde en stille og rolig tur. Undervejs bliver der mulighed for at tage flotte billeder af det utrolige sand- og bjerglandskab.

Midt i ørkenen ankommer vi til beduinlejren. Her kan du slænge dig i puderne, nyde den lækre buffet og lade dig underholde, når tandurdanseren og mavedanserinden byder op til dans.
På denne udflugt oplever du en helt anden side af Dubai. Du får et afbræk fra Dubais høje bygninger, vilde luksus og moderne livsstil. Ud over den lækre buffet og de inkluderede drikkevarer, er der også mulighed for at købe drinks, vin og kolde øl.

Udflugten købes ved ankomst til destinationen. Uden dansktalende rejseleder.

Kort