Klassificering af indkvartering

 

Charterferier

Hos Sun Tours benytter vi vores egne sole til at give en klassificering af hotellet/lejligheden. Disse sole er ikke i overensstemmelse med internationale bestemmelser, men er vores egen vurdering sammenholdt med vores gæsters evalueringsskemaer.

****/****+/*****
er hoteller/lejligheder i særklasse. Denne kategori er for de af jer, der vil forkæles lidt ekstra i jeres ferie.

***/***+
er gode velpassede hoteller/lejligheder med fine faciliteter og god beliggenhed. På hotellerne er der ofte mulighed for tilkøb af god mad.

**/**+
er vores laveste kategori. Dette er dog en meget hyggelig indkvartering med eget bad og toilet. Der må dog påregnes slitage i denne indkvarteringsform.

"Den billige" (uspecificeret)
Vores uspecificerede rejser henvender sig til de af jer, der ikke stiller de store krav til  indkvarteringen samt beliggenheden af denne. I vil først efter ankomsten til den valgte destination få oplyst, hvor I skal bo. Der er ingen garanti for klassificering af indkvarteringsstedet. Indkvarteringsskift i løbet af ferien, samt ophold i indkvarteringer, der ikke forefindes i vort katalog må påregnes. Der er ikke garanti for bad/toilet i indkvarteringen.

 

FORPLEJNING

Kvartpension

Morgenmad inkl. drikkevarer (udvalg afhænger af hotellets standard).

Halvpension

Morgenmad inkl. drikkevarer (udvalg afhænger af hotellet standard) samt aftensmad ekskl. drikkevarer.

Helpension

Morgenmad inkl. drikkevarer (udvalg afhænger af hotellets standard) samt frokost ekskl. drikkevarer og aftensmad ekskl. drikkevarer.

All Inclusive

All Inclusive varierer fra land til land og fra hotel til hotel. De fleste steder vil maden blive serveret fra buffet. Udvalget på buffetten afspejler sig som regel i prisen på hotellet. Dvs. man skal ikke forvente at få det samme på et 2-3* hotel som på et 4-5* hotel. Drikkevarer er hovedsageligt lokalproducerede. På nogle hoteller er der et udvalg af udenlandsk producerede drikkevarer inkluderet. De fleste steder vil det være muligt at tilkøbe disse. På de hoteller, hvor der også bor gæster, som ikke har All Inclusive, kan der være forskel på det samlede udbud af mad og drikke, og på hvad man får som All Inclusive gæst. Is er ikke inklusiv, medmindre det er nævnt i hotelbeskrivelsen under det enkelte hotel. All Inclusive slutter typisk ved udcheckning af værelset med mindre andet er nævnt.

 

For alle typer forplejning gælder, at maden langt de fleste steder serveres fra buffet.

 

 
Persondata information