Om Sun Tours

 

Sun Tours er et 100 % danskejet rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 25 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser til Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet.

Sun Tours startede i 1985, da de to ejere Lars og Jørgen samlede nogle venner og lejede en bus til Portugal, så man kunne holde ferie i badebyen Figuera da Foz.

Det første program var et håndskrevet A4 ark med de vigtigste oplysninger. I 2011 var charterkataloget på hele 116 sider og campingkataloget på 68 sider. Nu kan alle informationer findes på vores hjemmeside, og vi trykker ikke kataloger mere.

I starten arrangerede Sun Tours kun busture, også så langt som til Portugal, men i 1995 startede man med flyrejser til de fjerneste destinationer.

I sæsonen 2013 sendte vi mere end 42.500 gæster afsted til sol, dejlige strande og spændende oplevelser.

Det er bl.a. børnefamilier og par, der rejser med os, desuden arrangerer vi grupperejser for bl.a. firmaer, foreninger etc., og vi har mange års erfaring i at lave skræddersyede grupperejser til destinationer i hele Europa. 

Vi har alle former for hoteller og campingpladser, lige fra 2-5 stjernede, så der er noget for alle.

Her på kontoret har vi alle en stor erfaring med de forskellige rejsemål, og der er altid en der kan vejlede og råde om det valgte rejsemål, hvad enten det er skiture til Andorra, charterferie til Gran Canaria eller noget af alt det andet spændende Sun Tours har at byde på.

 

Medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr. 511

Medlem af Rejse-Ankenævnet, reg.nr. 208

Medlem af Danmarks Rejsebureauforening, medlemsnr. A 00 89

 

 
Persondata information