Om Sun Tours
 

Om Sun Tours

 

Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet.

Sun Tours er ejet af Bravo Tours A/S. Bravo Tours er en del af Primera Travel Group, som bl.a. omfatter flyselskabet Primera Air, der i det forløbne år har transporteret flere end 1 mio. passagerer til destinationer verden over.

Sun Tours startede i 1985, da de to stiftere og tidligere ejere Lars og Jørgen samlede nogle venner og lejede en bus til Portugal, så man kunne holde ferie i badebyen Figuera da Foz.

Det første program var et håndskrevet A4 ark med de vigtigste oplysninger. I 2011 var charterkataloget på hele 116 sider og campingkataloget på 68 sider. Nu kan alle informationer findes på vores hjemmeside, og vi trykker ikke kataloger mere.

I starten arrangerede Sun Tours kun busture, også så langt som til Portugal, men i 1995 startede man med flyrejser til de fjerneste destinationer.

I sæsonen 2013 sendte vi mere end 42.500 gæster afsted til sol, dejlige strande og spændende oplevelser.

Den 1. december 2014 overtog Bravo Tours ejerskabet af Sun Tours. Dette ændrer intet for vores gæster, som stadig kan finde de samme ferierådgivere på vores kontor i Århus, samt nærværende danske rejseledere på vores destinationer.

Ejerskabet betyder bl.a. at vi nu kan tilbyde 4 nye spændende rejsemål, nemlig de populære Kanariske øer, Tenerife og Fuerteventura, den græske ferieø Lesbos og det spanske ferieområde Costa del Sol.

Ejerskiftet får dog ingen betydning for vores gode charterservice. Vi vil fortsat levere gode familiære oplevelser, og gæsterne vil stadig blive mødt af personlige, danske rejseledere. Det gælder både på vores nuværende rejsemål og vores nye destinationer.

På kontoret har vi stor erfaring med de forskellige rejsemål, og der er altid én der kan vejlede og råde om det valgte rejsemål, hvad enten det er skiture til Andorra, charterferie til Gran Canaria eller noget af alt det andet spændende, som Sun Tours har at byde på.

 

Medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr. 1242

Medlem af Rejse-Ankenævnet, reg.nr. 208

Medlem af medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RID)

 

 
Persondata information