Om Sun Tours
 

Om Sun Tours

 

Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet.

Sun Tours er ejet af Bravo Tours A/S. Bravo Tours er en del af Primera Travel Group, som bl.a. omfatter flyselskabet Primera Air, der i det forløbne år har transporteret flere end 1 mio. passagerer til destinationer verden over.

Sun Tours startede i 1985, da de to stiftere og tidligere ejere Lars og Jørgen samlede nogle venner og lejede en bus til Portugal, så man kunne holde ferie i badebyen Figuera da Foz.

Det første program var et håndskrevet A4 ark med de vigtigste oplysninger. I 2011 var charterkataloget på hele 116 sider og campingkataloget på 68 sider. Nu kan alle informationer findes på vores hjemmeside, og vi trykker ikke kataloger mere.

I starten arrangerede Sun Tours kun busture, også så langt som til Portugal, men i 1995 startede vi med flyrejser til de fjerneste destinationer.

I sæsonen 2013 sendte vi mere end 42.500 gæster afsted til sol, dejlige strande og spændende oplevelser.

Den 1. december 2014 overtog Bravo Tours ejerskabet af Sun Tours, men vi fortsætter med samme gode charterservice og de nærværende danske rejseledere på destinationerne - som både vi og Bravo Tours er kendte for. Lars og Jørgen fortsætter som direktører i Sun Tours.

Sun Tours har kontor på Silkeborgvej 92-94 i Århus. På kontoret har vi stor erfaring med de forskellige rejsemål, og der er altid én der kan vejlede og råde om det valgte rejsemål, hvad enten det er skiture til Andorra, charterferie til Gran Canaria eller noget af alt det andet spændende, som Sun Tours har at byde på.

I 2014 fik Sun Tours også fire nye rejsemål, de to populære kanariske øer - Tenerife og Fuerteventura, den græske ferieø Lesbos og det spanske ferieområde Costa del Sol.

Medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr. 1242

Medlem af Rejse-Ankenævnet, reg.nr. 208

Medlem af medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RID)

 

 

 
Persondata information