Danske rejseledere

 

 Danske rejseledere

 

Charter- og skiferie

Hos Sun Tours sætter vi en ære i danske rejseledere og personlig service. Vi har danske rejseledere på alle vores destinationer, som står klar til at hjælpe jer på ferien.

De tager imod jer i lufthavnen, når I ankommer, og vil være synlige under hele jeres ferieophold, hvor I kan møde dem til velkomstmødet, på hotelservice og på udflugter.

Yderligere vil vores rejseledere have en servicetelefon, hvor I kan komme i kontakt med dem 24timer i døgnet. Telefonnummeret udleveres ved ankomst til destinationen, sammen med tidspunkter for velkomstmøder, hotelservicetider og udflugtsprogram.  

Læs mere om udflugterne og andre aktiviteter under hver destination på vores hjemmeside.

Rejselederne er kompetente og vidende medarbejdere der er på destinationen for at yde service under jeres ophold. De har en solid viden om lokale forhold, så de kan rådgive, vejlede og give gode tips.

Alle vores rejseledere taler dansk, og de ved også hvad de taler om!

 

Campingferie

På vores campingpladser, har vi campingguider der bor på pladsen og har et informationstelt, hvor der er daglig træffetid. Desuden vil campingguiden stå for forskellige familieaktiviteter i løbet af ugen. De står, ligesom vores rejseledere på charter- og skiferie, også klar i lufthavnen til at tage imod jer, der ankommer med fly. De gæster der ankommer med bus fra Danmark bliver taget imod på campingpladsen.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning som rejseleder i Sun Tours kan dette gøres på følgende mailadresse: hr@bravotours.dk 

Vi gør opmærksom på, at ved brug af andre mailadresser, vil vi se bort fra ansøgningen.

 
Persondata information