Danske rejseledere

 

 Danske rejseledere

 

Charter- og skiferie

Vi har danske rejseledere på alle vores destinationer, som står klar til at hjælpe jer på ferien. De tager i mod jer i lufthavnen, når I ankommer, hvor de sørger for, at I kommer med bussen ud til jeres hotel, hvis I har bestilt transfer til/fra lufthavnen. Det kan ikke garanteres, at en rejseleder vil være med i bussen til hotellet.

De afholder velkomst- eller informationsmøde, samt har træffetider i løbet af ugen på hotellet eller et nærliggende sted. Disse tider fremgår af Sun Tours informationsmappen og/eller Sun Tours tavlerne på hotellet.

Vores rejseledere har en servicetelefon, som kan kontaktes 24 timer i døgnet. Telefonnummeret udleveres ved ankomst til destinationen.

Der arrangeres udflugter og aktiviteter på de fleste destinationer, hvor vores rejseledere deltager i højere eller mindre grad. Læs mere om disse under hver destination på vores hjemmeside.

Rejselederne kan være behjælpelig med de fleste ting på destinationen, blandt andet leje af bil, scootere, ATV o.lign., så tøv ikke med at kontakte dem.

 

Campingferie

På vores campingpladser, har vi campingguider der bor på pladsen og har et informationstelt, hvor der er daglig træffetid. Desuden vil campingguiden stå for forskellige familieaktiviteter i løbet af ugen. De står, ligesom vores rejseledere på charter- og skiferie, også klar i lufthavnen til at tage i mod vores gæster, der ankommer med fly. De gæster der ankommer med bus fra Danmark bliver taget i mod på campingpladsen.

 


 
Persondata information