Flysædereservation og taxfree

 

Flysædereservation

Sun Tours kan ikke garantere, at man som rejsende kan sidde sammen i flyet, medmindre at det bestilles på forhånd. Flyselskabet forsøger at få puslespillet til at gå op, så man så vidt muligt sidder sammen med sine medrejsende.

Det er dog muligt at bestille flysæder mod betaling på nogle flyselskabers ruter. Det udelukkende flyselskabet der står for dette. Sun Tours kan desværre ikke ønske eller reservere sæder, da vi er uden indflydelse. Flyene bliver seatet inden afgang, hvorfor det desværre ikke kan forventes, at det er muligt at omrokere pladser ved check-in i lufthavnen.

Der går ca. 24 timer fra rejsen er booket hos Sun Tours indtil det er muligt at reservere sæder hos flyselskabet. Hvis rejsen er booket mange måneder i forvejen kan det ske, at der ikke er blevet åbnet for salget af flysæder endnu. Kontakt flyselskabet direkte for mere information.

Typisk kan der bookes flysæder 60-7 dage før afgang. Dog op til 3 dage før afrejse ved Jet Time. Efterfølgende er det ikke muligt.

 

Links til reservation af flysæder

Primera Air 

Jet Time

Atlantic Airways - Ikke muligt

Freebird

Danish Air Transport - Ikke muligt

Malmö Aviation - Ikke muligt

Norwegian

 

Taxfree

Visse af vore flyselskaber udbyder salg af toldfri varer. Taxfree kataloget sendes ikke automatisk ud med posten, men kan bestilles ved Holiday Taxfree, som varetager alt i forbindelse med salg af toldfrie varer.

På vore flyvninger med Atlantic Airways og Norwegian er det desværre ikke muligt at købe taxfree varer.

Såfremt der spørgsmål, kontakt venligst Holiday Taxfree på e-mail kundservice@inflightservice.se eller på tlf. 80 88 50 20.

 

Klik her for at bestille taxfree

Vælg: Ordinær rejserrangør - Sun Tours (No booking number)

 

 
Persondata information