bustur (Kopier).jpg
  Viser billede x af y

  Bus

   

  Vi kører på de fleste ture med Papuga Bus, som har nogle af de bedste og nyeste busser i Danmark. Som standardudstyr er der selvfølgelig vippestole, stereo-/videoanlæg, toilet og aircondition.

   

  4-stjernede luksusbusser

  Komfort og sikkerhed er i højsædet hos Sun Tours, hvorfor vi kører med 4-stjernede luksusbusser. I en hvilebus kan alle rejsende sidde fastspændt under kørslen og her er god benplads. I underetagen er der borde - sæder ved disse kan tilkøbes for 150 kr. pr. person t/r.

   

  Pladstildeling i bussen

  Sædenumre og evt. ønsker for placering i bussen gælder først fra Kolding.

   

  Alle børn - uanset alder - skal have eget sæde

  Ifølge gældende regler, skal alle børn - uanset alder have eget sæde på busrejser. Der er derfor samme pris for alle børn 0 - 18 år.

   

  Busskifte

  I Kolding kan der forekomme busskifte, da opsamlingsbusserne fra Sjælland, Fyn og Jylland mødes her, hvorefter de kører til hver deres rejsemål. Se vores opsamlingssteder under "Køreplan" i menuen til venstre.

   

  Forplejning undervejs

  I alle vore busser er det muligt at købe kolde og varme drikke, dog ikke i opsamlingsbusserne. I langt de fleste busser vil der være en stewardesse, der foruden drikkevarer også vil sælge morgenmad, sandwich og små lune retter som eksempelvis pølser, toast e.l.. Medbragt mad bedes spist på rastepladserne.

   

  Pauser

  Omkring hver fjerde time afholdes pauser, fortrinsvis på rastepladser med cafeteria, kiosk og toilet. Efter natpausen ca. kl. 23 skal der være ro i bussen.

   

  Bagage

  Alle passagerer, uanset alder, må medbringe bagage svarende til et stk. alm. rejsekuffert, et stk. håndbagage, et stk. paraplyklapvogn samt sengetøj/sovepose. Husk at pakke således, at ting der skal bruges undervejs, er anbragt i håndbagagen (f.eks. toiletsager, medicin, personlige papirer, herunder gyldige rejsedokumenter). Husk at skrive tydeligt navn, adresse og tlf. nr. på bagagen. Sun Tours udsender ikke længere kuffertmærker, hvorfor vi anbefaler at bruge manilamærker, der kan købes i de fleste boghandler.

   

  Det anbefales at medbringe pude og tæppe til brug om natten.

   

  Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering for busgæster ved opsamlingsstedet ved Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, Vinding, 7100 Vejle. Lige syd for Vejle Fjord-broen køres mod Fredericia. I tredje lyskryds drejes til højre ved Hansen Møbler. 100 meter nede af vejen ligger Papuga Bus. Langtidsparkering ved andre opsamlingssteder er desværre ikke muligt.

   
  Persondata information