Betaling

 

 

Bestilling mere end 62 dage før afrejse

Depositum udgør 1.500 kr. pr. person over 2 år og betales senest 5 dage efter bestilling. Eventuel afbestillingsforsikring skal betales sammen med depositum. Bemærk at depositummet ikke refunderes.

Betaling af restbeløbet skal være Sun Tours i hænde senest 62 dage før afrejsedagen.

 

Bestilling mellem 62 og 21 dage før afrejse

Ved bestilling senere end 62 dage før afrejsedagen skal hele rejsens pris være Sun Tours i hænde indenfor 48 timer.

 

Bestilling med mindre end 21 dage før afrejse

Ved bestilling af rejse med under 21 dage til afgang, skal der straks betales med kreditkort eller andet betalingskort i tlf. eller direkte på vores hjemmeside. Indbetalingskort kan desværre ikke benyttes. Overholdes betalingsbetingelserne ikke, har vi ret til at annullere rejsen.

 

Betalingsmåder

Der kan betales med kreditkort eller andet betalingskort på vores hjemmeside straks ved bestilling af rejse eller på et senere tidspunkt. Bemærk at der kan være gebyr ved brug af forskellige kort. Det vil fremgå, når der betales.

Tryk her for at betale rejse

Der kan desuden betales pr. telefon til vores rejsekonsulenter, på tlf. nr 70 23 07 20. Der kan også betales på netbank eller i banken ved brug af indbetalingskort. Indbetalingskortet findes nederst på billetten. Har du indbetalt med kreditkort og ønsker at ændre til et andet betalingskort, koster det 75 kr. i gebyr at tilbageføre beløbet, plus evt. kortgebyrer. Det samme er gældende, hvis du har betalt din rejse flere gange.

 

Betalingsbekræftelse

Ved betaling med betalingskort over netbank eller i banken, fremsendes ikke automatisk en bekræftelse for modtagelse af betaling - du kan dog til enhver tid se dine registrerede indbetalinger ved at logge ind på din billet på vores hjemmeside under "Min rejse". Her kan du desuden få tilsendt den seneste version af billetten på e-mail.

Klik her for at komme til "Min rejse"

Ved betaling direkte på vores hjemmeside eller per telefon med kreditkort eller andet betalingskort tilsendes automatisk en kvittering for betaling til den opgivne e-mailadresse.

 
Persondata information